Flere hænder til dit event

Få hjælp til dit næste event

Udover at udleje udstyr og dj, så står Event by Night også for at hjælpe på diverse måder til forskellige events. Så hvis du har brug for hjælp til at opsætte en scene, en til at afvikle lys eller en der må og kan køre den maskine der letter dit arbejde, så er det blandt andet noget af det, som Event by Night – også er erfaren med og kan tilbyde.

DJ-udstyr-Event-by-Night

Hvad kan event by night hjælpe med?

Du kan leje os til dit arrangement, ligegyldigt om det er stort eller småt. Om det er et lille arrangement i forbindelse med en firmafest med hygge og spisning eller om det er en stor produktion eller noget helt tredje, så står vi klar med flere hjælpende hænder.

VI TILBYDER BLANDT ANDET:

Opsætning af scener, lyd og lys

Vi kan hjælpe med at opsætte scener med lyd og lys - både små, enkle scener og større, mere komplekse konstruktioner. Vi har været med på en del produktioner og ved derfor hvordan det meste skal sættes op, men tager også gerne muligheden op for nye udfordringer. Event by Night har desuden selv klatreudstyr og kan derfor hjælpe med det hele, når det kommer til sceneopsæning.

Lysmand

Event by Night rykker os ud, når I mangler en lysmand. Vi har kompetencer inden for lysaddressering, programmering, afvikling og mange andre ting. Derudover har vi værktøj og computer til at afvikle fra, så vi står klar til at hjælpe med det samme.

Programmering og afvikling

Blandt de programmer som vi kan hjælpe med, når det kommer til programmering og afvikling er Sunlite, Martin Light Jockey, Magic Q, GrandMA 1 og 2.

Stagemanager

Hvis I har behov for en til at holde styr på, hvad der sker på scenen, så alting forløber som det skal og sker til den planlagte tid, så kan Event by Night også hjælpe som stagemanager.

Stagehands

Hvis I helt simpelt bare har brug for flere hænder på scenen, så hjælper vi gerne med at flytte udstyr for bands, DJs og lignende. Vi flytter både op på scenen og ned igen og sørger for at alting står efter planen.

Kørekort/ Certifikater

Hvis I står og mangler en dygtig og erfaren chauffør til en bestemt opgave tilbyder vi følgende:
- Gaffeltruck
- Læsser
- Teleskoplæsser
- Stor trailer (BE)
- Lastbil (C)
- Lastbil med hænger (CE)
-Bus (D)
-Bus med trailer (DE)

"Hvis du mangler en eller anden form for hånd til dit næste event, skal du endelig tage kontakt til Event by Night – så laver vi et uforpligtende tilbud til jer."
Lej DJ Lasse Frederiksen
Lasse Frederiksen
EVENT BY NIGHT
Scroll til toppen

Denne side benytter cookies