Event by Night er startet med passion

Event by night er et projekt, der er startet med passion for lyd og lys

Mit navn er Lasse Frederiksen og det er mig, der står bag.
Jeg er 20 år gammel og kommer fra Fraugde Kærby – en lille by uden for Odense, hvor man virkelig kan få lov at spille højt.

Jeg er ved at uddanne mig til elektriker. Det var egentlig et meget nemt valg, for jeg har altid haft en passion for lyd og lys, og jeg forsøger hele tiden at få mere og mere viden inden for faget. Jeg dj’er, laver lysopsætning til events og udlejer udstyr – for jeg har hørt, at man skal gøre det man godt kan lide.

Jeg har et godt øje for stemningen, et godt øre for perfekte overgange mellem sange og så har jeg nogle gode kollegaer, som brænder for det vi laver. Vi tager ud som DJs i det ganske land. Så hvad enten du mangler en DJ i Odense, vil leje DJ i København eller holder fest og har brug for en DJ i Århus, så står vi parate. Vi vil gøre vores bedste for at fange stemningen til din fest og sætte det helt rigtige track på hver gang.

Lysudstyr og lysmand på scene

DJ - EVENTS - UDLEJNING

Hvis du selv har lyst til at prøve kræfter med at være DJ eller mangler lys til et event, så tilbyder vi også, at man kan leje vores lyd & lys udstyr.

Vi tilbyder også at lave lysopsætning til diverse events, fx scenelys, lys til teaterforestillinger, konferencer eller andre events.

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, men vores mobildiskotek fra Fyn kan også sagtens skræddersys som en samlet løsning, der passer til dig og dit event.

Scroll til toppen

Denne side benytter cookies